Zar i ti, sine Saife?

Izvor: TvojPortal.com, 03.Apr.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar i ti, sine Saife?

(press) U jeku optužbi da su saveznički avioni ubili najmanje deset libijskih pobunjenika, kao i vesti da je libijska vlada odbacila ponudu za prekid vatre koju su uputili pobunjenici, britanski „Dejli mejl" ekskluzivno je otkrio da je Saif Gadafi, sin libijskog lidera, nekoliko puta pokušao da postigne nagodbu sa britanskim i italijanskim obaveštajcima



Ova nepotvrđena informacija dala je nadu koaliciji da Saif razmišlja o izdaji svog oca. Dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << obavešteni izvori kazali su novinarima „Dejli mejla" da su pripadnici MI6 u poslednjih nekoliko nedelja vodili sijaset ozbiljnih i dugačkih razgovora sa najbližim saradnicima Gadafijevog „najeksponiranijeg" sina.


Nastavak teksta pročitajte na linku

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.