SUBNOR UZ GADAFIJA!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2011, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBNOR UZ GADAFIJA!

DOBOJ - Predsedništvo Opštinskog odbora Saveza udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata (SUBNOR) iz Doboja uputilo je juče pismo namere Ambasadi Libije u BiH, u kojem izražava žaljenje zbog velikog broja stradalih građana

DOBOJ - Predsedništvo Opštinskog odbora Saveza udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata (SUBNOR) iz Doboja uputilo je juče pismo namere Ambasadi Libije u BiH, u kojem izražava žaljenje zbog velikog broja stradalih građana ove zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u borbama protiv „izdajnika svoga naroda i države“ i od „zapadnjačkog humanitarnog bombardovanja“.

Oni su poručili da stoje iza „poštenog naroda“, koji se ovih dana „bori protiv onih koji žele da ovladaju ne samo bogatstvom Libije već i ostalim zemljama širom sveta“.

U Libiji, u kojoj su se juče vodile borbe pobunjenika i vladinih snaga u gradu Misrati, besneo je i propagandni rat. Britanski mediji su prenosili da je sin Moamera Gadafija Saif el Islam pokušao da stupi u kontakt s britanskim i italijanskim agentima u Libiji, što je protumačeno željom da se preda i time okrene leđa svom ocu.

S druge strane, Njujork tajms piše da su najmanje dva Gadafijeva sina predložila uspostavljanje ustavne demokratije, koja bi podrazumevala odlazak njihovog oca sa vlasti. Pozivajući se na svoje izvore, list navodi da bi tranziciju vodio Saif el Islam.

Zamenik libijskog ministra spoljnih poslova Abdelati Obeidi poručio je juče grčkom premijeru Jorgosu Papandreuu da Libija želi okončanje sukoba u zemlji.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.