VESNA ZMIJANAC REKORDER FARME 7 Zmiki ugovorila 50.000 evra

Izvor: medio.rs, 15.Feb.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA ZMIJANAC REKORDER FARME 7 Zmiki ugovorila 50.000 evra

Vesna je najveća zvezda sedme sezone rijalitija. Cimeri će joj biti Filip Đukić iz „Parova“ i Zorica Marković iz „Velikog brata“, Sandra Partizan, Čipi, Bane 187, Miloš Bursać, Saška Karan...

Vesna Zmijanac je za učešće u rijalitiju „Farma“ tražila i dobila 50.000 evra, saznaje Kurir.

Njeni cimeri na imanju u Lisoviću biće i pevačica Marina Perazić, starleta Sandra >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Partizan, Zvonko Pantović Čipi iz grupe Osvajači, pevač Rajko Horizont, reper Bane 187, bračni par Ibraimović - Natalija i Sani Trik FX, fudbaler Miloš Bursać, finalistkinja „Pinkovih zvezda“ Maja Milošević i njena koleginica Aleksandra Blagojević, bivša devojka Milana Popovića.

Na selo idu i bivši učesnik „Parova“ Filip Đukić i bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“ Zorica Marković! Tu su i povratnici na imanje - pevači Saška Karan i Miki Mećava, denser Gagi Đogani, kao i njegova bivša devojka Marija Mijanović. Takmičiće se i Bane Đokić, PR Tanje Savić, pevač Stefan Jakovljević i njegova koleginica Ivona Negovanović Cuca.

Zmiki je od svih VIP seljaka uspela da izvuče najveći honorar, vredan koliko i glavna nagrada! Za razliku od nje, ostali farmeri su dobili daleko manje novca, dok su oni manje poznati javnosti zarad popularnosti pristali da uđu u rijaliti bez ikakve novčane nadoknade.

- Vesna je bila prinuđena da otkaže brojne tezge i zato je odmah tražila 50.000 evra. S obzirom na to da je ona najveća zvezda „Farme 7“, pristali su na njene uslove - tvrdi naš dobro obavešten izvor.

Pred ulazak na Farmu pozvali smo Vesnu.

- Znate da o iznosima nikad ne govorim. Teško mi je bilo da pomerim sve nastupe koje sam imala u zemlji i inostranstvu. Nije sve u novcu. Stiže lepo vreme i meni će na imanju najviše prijati svež vazduh i rad u bašti. Pobeda me ne zanima, a nemam nameru da i isterujem pravdu s ljudima koji nisu moja sfera interesovanja. Gledaću svoja posla - poručila je Vesna.

Kemiš na mukama

ULAZE I ZORICA I JELENA S MAJKOM

Bivša i sadašnja supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša suočiće se na Farmi. Vesni Zmijanac će se kasnije na seoskom imanju pridružiti i Zorica Brunclik. U rijaliti će ponovo ući Jelena Golubović, i to s majkom Svetlanom, ali tek kada rediteljka zbrine baku Caku od 90 godina.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.