Prvo veče, i odmah vrelo: Filip pokazao zadnjicu, pa se uvukao kod Dušice u krevet

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo veče, i odmah vrelo: Filip pokazao zadnjicu, pa se uvukao kod Dušice u krevet

Farma 7 je krenula, farmeri su se lepo smestili, uloge su podeljene. Sada ludilo može da počne. A, ako je sudeći prema prvoj večri, biće ovo uzbudljiva sezona. Većina učesnika već ima staž u rijalitijma, a među njima je i Filip Đukić, koji je dobro shvatio šta treba da radi, kako bi privukao pažnju gledalaca.

Naime, on se potrudio da odmah postane primećen, pa je odmah po ulasku na imanje ukućanima pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoju zadnjicu.

Ali, nije to bio kraj njegovim egzibicijama. Kada su se pogasila svetla i ukućani otišli da legnu, Filip je, izgleda, shvatio da ne može da spava sam. Rešio je da se uvuče u krevet kod jedne od devojaka, a izbor je pao na Dušicu Grabović.

Dušica je najpre negodovala, i pitala Đukića ko mu je dozvolio da spava u njenom krevetu. A pošto je Filip bio uporan i odlučan u nameri da ostanu tu, na kraju je i ona odustala.

Seksa, doduše, nije bilo, ali, po svemu sudeći, već imamo prve kandidate.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.