Istine izlaze na videlo: Milić i Suzana došli na Farmu jer nemaju šta da jedu?

Izvor: 011vodič.com, 22.Okt.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istine izlaze na videlo: Milić i Suzana došli na Farmu jer nemaju šta da jedu?

I dok svakodnevno farmeri u živom programu pričaju kako su na imanje u Lisoviću ušli zbog igre, Lepi Mića rešio je da demantuje takve navode pojedinih takmičara.
Naime, nakon što su Suzana i Milić Vukašinović izgubili mesečni honorar zbog kršanje pravila, pevač je pred svim ukućanima rekao da oni nemaju od čega da žive i da to što ne poštuju pravila skupo plaćaju.
Nemaju ‘leba da jedu i sada treba sve da izgube zbog njihovih gluposti koje čine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kako bi bili zanimljivi. Od čega oni žive, to znam samo ja odlično i kako im je u spoljašnjem svetu. Nije on došao ovde u stotoj godini zato što voli farmu i što je njemu sve ovde lepo da po ceo dan kopa kao konj, već zato što oboje žive teško“, rekao je Lepi Mića i dodao:
Znam odlično da ne može da skrpi kraj s krajem. Oni su ovde zbog nagrade, a ne zato što žele da budu i što uživaju da rmbače. Znam vrlo dobro njegovu situaciju, prvi bih skočio da je upravu, ali ovoga puta uopšte nije”.


#svet
The post Istine izlaze na videlo: Milić i Suzana došli na Farmu jer nemaju šta da jedu? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.