Ukrašavanje uskršnjih jaja i druženje za najmlađe u Svetosavskom parku

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrašavanje uskršnjih jaja i druženje za najmlađe u Svetosavskom parku

Na platou ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene mališani će u subotu, 27. aprila moći da farbaju i ukrašavaju uskršnja jaja, a potom ih uz slatkiše dobiju na poklon. Nakon toga će glumci Lutkarskog pozorišta odigrati predstavu za njih u Svetosavskom parku.

U 11:30 će ispred Crkve mališani moći da budu kreativni, najavljuju iz Opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Medijana, na akciji koju su nazvali "Uskršnja radost".

Na poklon će dobiti šarena jaja i slatkiše.

Akciju u susret uskršnjim praznicima za najmlađe stanovnike Gradske opštine Medijana i Niša organizuju Komisija za socijalna pitanja, Komisija za kulturu i istorijsko nasleđe i Komisija za razvoj lokalne zajednice, u saradnji sa Odredom izviđača „Vožd Karađorđe“, osnovnim školama sa područja Medijane, PU „Pčelica“ iz Niša i podršku sveštenstva Hrama cara Konstantina i carice Jelene u Nišu - dodaju.

Za mališane je pripremljena i predstava koju će niški lutkari izvesti u Parku Svetog Save od 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Udruženje “Izbor postoji” u susret praznicima organizuje akciju za najmlađe Borane

Izvor: Bor030.net, 26.Apr.2019

Udruženje građana “Izbor postoji” organizovaće u subotu 27. aprila prigodnu akciju u susret vaskršnjim praznicima. Na platou ispred “Maxi” diskonta, od 11 sati, članovi ovog udruženja će sa najmlađim Boranima farbati jaja uz igru, muziku i posluženje, najavili su organizatori. Zainteresovana...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.