Udruženje “Izbor postoji” u susret praznicima organizuje akciju za najmlađe Borane

Izvor: Bor030.net, 26.Apr.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje “Izbor postoji” u susret praznicima organizuje akciju za najmlađe Borane

Udruženje građana “Izbor postoji” organizovaće u subotu 27. aprila prigodnu akciju u susret vaskršnjim praznicima. Na platou ispred “Maxi” diskonta, od 11 sati, članovi ovog udruženja će sa najmlađim Boranima farbati jaja uz igru, muziku i posluženje, najavili su organizatori. Zainteresovana deca od 7 do 14 godina, koja učestvuju u akciji, dobiće na poklon ribolovačke […] The post Udruženje “Izbor postoji” u susret praznicima organizuje akciju za najmlađe Borane appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Udruženja građana i Maxi u susret Vaskrsu

Izvor: MC Bor, 26.Apr.2019

Bor, 25.04.2019.. Delhaize Srbija i objekat MAXI u Boru i Ribolovački klub Bor sa udruženjem Izbor Postoji organizuju farbanje jaja za najmladje 27.04.2019. u subotu, u 11h.. Na platou ispred MAXI- ja biće organizovano farbanje jaja najmlađih Borana, uz dosta igara, muzike i posluženja....

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.