SELI SE: Adil planira beg iz Srbije u Austriju

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELI SE: Adil planira beg iz Srbije u Austriju

Maksutović juče, dan pre nego što je tužilaštvo odlučivalo o njegovom krivičnom gonjenju jer je prebio ženu Anu, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak

Uhvatio poslednji voz!

Adil Maksutović je juče, dan uoči saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao suprugu Anu Ramadanovski, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak! Kako Kurir nezvanično saznaje, ovaj papir >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potreban mu je za dobijanje austrijskog državljanstva!

Izbegava suđenje

- Da li pevač na ovaj način pokušava da pobegne od krivične odgovornosti i izbegne suđenje i kaznu, nama nije poznato, ali jeste zanimljivo to što je po potvrdu došao dan uoči pokretanja postupka - kaže izvor Kurira.

On objašnjava da bi Prvo osnovno tužilaštvo danas, posle saslušanja pevača i Ane, trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine.

Tog dana Maksutović je pretukao suprugu.

- Verovatno je pevač došao po uverenje dan ranije jer se uplašio da već danas tu potvrdu ne bi dobio, što bi zakomplikovalo dobijanje stranog državljanstva - objašnjava izvor Kurira.

Kako kaže, očigledno je da pevač nije znao da bi istu potvrdu bez problema dobio i na dan saslušanja.

Lako do papira

- On se u zgradi suda zadržao tek desetak minuta. Došao je u šalter salu oko podneva i, čim je u pošti uplatio taksu od 160 dinara, dobio je traženu potvrdu - navodi on.

Džej: Adil je dobar dečko, svima nam naiđe žuta minuta

Džej Ramadanovski je oprostio bivšem zetu Adilu Maksutoviću što mu je brutalno prebio mezimicu Anu, i to samo dva meseca pošto se porodila. Da je ostavio u prošlosti sve ono što se dogodilo, a zbog čega se Adil i Ana sada nalaze na sudu, Džej je priznao u emisiji „Glamur“ na televiziji Hepi.

- Adil je dobar dečko! - rekao je Džej Ramadanovski pred kamerama i dodao da mu je žao zbog svega što se dogodilo između njegove ćerke i Adila. A onda je za bivšeg zeta našao opravdanje:

- Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane. On je baš dobar momak, redovno viđa dete, što pokazuje da je i dobar otac.

Na pitanje novinarke emisije „Glamur“ da li to znači da će se Adil i Ana pomiriti, Džej nije hteo da precizno odgovori, već je rekao:

- To ipak morate njih dvoje da pitate!

(S. A. R.)

Skandal

PARKIRAO NA MESTU ZA SUDIJE

Saslušanje Adila Maksutovića i Ane Ramadanovski bilo je zakazano za 24. decembar prošle godine, ali je odloženo jer se nije pojavio pevačev advokat. Tada je Maksutović napravio skandal u Palati pravde, pošto je u dogovoru s radnikom obezbeđenja suda parkirao kola u garaži koja je predviđena samo za sudije i tužioce, čime je ugrozio bezbednost u zgradi suda.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.