NEVENA: Napuštam politiku, nisu mi dali šansu, a protiv mene se vodila prljava kampanja!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVENA: Napuštam politiku, nisu mi dali šansu, a protiv mene se vodila prljava kampanja!

Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta, poručila bivša poslanica Nove Srbije i dodala da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana

BEOGRAD - Bivša modelsica i narodna poslanica Nove Srbije Nevena Adžemović neće biti u sazivu nove Skupštine. Ona nije na listi NS za martovske izbore, a sada otkriva da je njen politički angažman završen zauvek.

- Neću ostati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stranci niti ću se više ikada uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja - ocenila je Adžemovićeva.

Smatra da njeni potencijali nisu iskorišćeni, a da joj pritom nije dato adekvatno objašnjenje.

- Ružno je to što sam diskreditovana na osnovu fizičkog izgleda. Da vam kažem, dok sam se bavila estradom i bila u grupi "Models" mi jesmo bile golišave, ali nikakve loše stvari nismo radile. Politički front je mnogo agresivniji i prljaviji od estradnog. Ipak, mislim da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana - rezignirana je bivša poslanica.

Nevena kaže da se neće vraćati pevanju i da će se posvetiti privatnom poslu. Posle nekoliko rastanaka sa suprugom Srđanom, oni su se definitivno pomirili.

zoom
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nevena Adžemović: Politika je agresivnija i prljavija od estrade!

Izvor: Press, 07.Feb.2014

"Neću ostati u stranci niti ću se više ikada uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.