Nevena Adžemović: Politika je agresivnija i prljavija od estrade!

Izvor: Press, 07.Feb.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Adžemović: Politika je agresivnija i prljavija od estrade!

"Neću ostati u stranci niti ću se više ikada uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja", rekla je Nevena.
Ona smtra da njeni potencijali nisu iskorišćeni.
"Ružno je što sam diskreditovana na osnovu fizičkog izgleda. Da vam kažem, dok sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se bavila estradom i bila u grupi "Models", mi jesmo bile golišave, ali nikakve loše stvari nismo radile. Politički front je mnogo agresivniji i prljaviji od estradnog. Ipak, mislim da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana", dodala je ona.
Nevena nema u planu da se vraća pevanju. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nevena se razočarala: Za lepu ženu nema mesta u politici

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2014

Bivša "modelsica" Nevena Adžemović, uskoro i bivša poslanica, skinuta je sa liste Nove Srbije i za nju neće moći da se glasa na martovskim izborima. Nevena se posle krnjeg poslaničkog mandata razočarala u politiku i kaže da se zauvek povlači...Nevena Adžemović: Nije došla do izražaja jer...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.