Izvor: Blic, 23.Maj.2023, 08:35

"POKUŠAĆU DA NAUČIM DA BUDEM DOBAR KAO ON" Potresna izjava Igora Jurića o ocu ubijene Sofije: "Kad smo se upoznali, zajedno smo jecali u tišini i tešili jedan drugog"

Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu gostovao je u emisiji "Utisak nedelje" zajedno sa Slobodanom Negićem, ocem devojčice koja je ubijena u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar". Nakon toga, Jurić je objavio potresnu objavu na svom Fejsbuk profilu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESNO! Igor Jurić otkrio detalje sustreta sa ocem ubijene devojčice: Zagrlili smo se i plakali, a onda mi je rekao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023

Jurić kaže da žarko želi da zagrli i ćuti sa svakim roditeljem koji će ispričati svoje priče, o svojoj stradaloj deci...U verovatno najpotresnijoj epizodi emisije Utisak nedelje, jedan od gostiju bio je Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić", koji kaže da za sebe da je mislio da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.