Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jun.2023, 19:39

PETKOVIĆ PORUČIO KURTIJU: Srbi hoće slobodu za uhapšene, mir i ZSO, ne priče za malu decu

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je danas, reagujući na video koji je premijer Kosova Aljbin Kurti objavio na Fejsbuku, da Srbi sa Kosova očekuju od Prištine da se odmah oslobode uhapšeni Srbi sa severa Kosova, kao i da se iz srpskih opština povku pripadnici Kosovse policije i nametnuti gradonačelnici, a ne da im […] The post PETKOVIĆ PORUČIO KURTIJU: Srbi hoće slobodu za uhapšene, mir i ZSO, ne priče za malu decu appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Odalović: Za nastavak dijaloga neophodno ispunjenje zahteva Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2023, 11:04

Predsednik Vladine komisije za nestala lica Veljko Odalović izjavio je danas za Tanjug da je ispunjenje zahteva Srbije da se puste uhapšeni Srbi, da se povuku kosovski specijalci sa severa Kosova i Metohije i da se formira Zajednica srpskih opština neophodno i da je dobra osnova za vraćanje dijalogu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.