Otisla si da budes nas andjeo i da nas cuvas Fejsbuk pun oprostajnih poruka prijatelja ubijene Teodore

Izvor: medio.rs, 23.Nov.2016, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otisla si da budes nas andjeo i da nas cuvas Fejsbuk pun oprostajnih poruka prijatelja ubijene Teodore

Reč nedostaješ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe - deo je dirljive poruke

Tragična smrt lepe Novosađanke Teodore Kaćanski, potresla je celu Srbiju, a društvene mreže su preplavile potresne oproštajne poruke pijatelja fitnes instruktorke, koja je juče podlegla povredama koje je zadobila u Novom Sadu.

Među sentimentalnim oproštajnim porukama, izdvojila se jedna njene drugarice, prenosimo vam je u celosti:

“Bobičice >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << … otišla si kod svoje Radmilice da budes naš anđeo i da nas čuvaš. Uradila si poslednju seriju izdržaja… i odradila si je do kraja, snažno i hrabro, onako kako si nas sve učila. Hvala ti što sam bila deo tvog života i sto se ponosim time… i tobom. Reč nedostaješ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe. Ali, verovatno, Bog samo takve i hoće. Pa tako je i tebe odabrao”, napisala je drugarica pokojne Teodore.

Podsetimo, na Teodoru je pucao za sada još uvek nepoznat napadač, a istraga je pokazala da je u nju ispaljeno pet metaka dok je nameravala da preparkira “rendž rover” svog dečka, Nenada Stevića koji je neposredno pre pucnjave ušao u zgradu u kojoj su živeli.

Ona se za život borila na odeljenju intezivne nege od subote do utorka uveče, kada je preminula.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.