Haradinaj oštro kritikovao kosovsku vladu: Kabinet sa dva premijera

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj oštro kritikovao kosovsku vladu: Kabinet sa dva premijera

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj oštro je danas kritikovao kosovsku vladu koja, kako je naveo, za 100 dana nije uspela da obezbedi ni jedno priznanje nezavisnosti.

Haradinaj je na svom fejsbuk profilu napisao da će "uskoro biti 100 dana vlade sa dva premijera (Isa) Mustafom-(Hašimom)Tačijem! Da li ćete moći bar jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priznanje da donesete Kosovu u tih prvih 100 dana".

Lider alijanske je, kako prenose mediji, naveo i da su Mustafa i Tači svojim aktivnostima unutar i izvan Kosova doprineli "lošem imidžu Kosova".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Haradinaj oštro kritikovao kosovsku vladu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2015

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj oštro je danas kritikovao kosovsku vladu koja, kako je naveo, za 100 dana nije uspela da obezbedi ni jedno priznanje nezavisnosti...Haradinaj je na svom fejsbuk profilu napisao da će "uskoro biti 100 dana vlade sa dva premijera (Isa) Mustafom-(Hašimom)Tačijem!...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.