Haradinaj: Zahvaljujem se mom kolegi Dušku Markoviću za konstruktivni prilog

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Zahvaljujem se mom kolegi Dušku Markoviću za konstruktivni prilog

Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj objavio na Fejsbuku da će se uskoro sastati komisije Kosova i Crne Gore kako bi ponovo razmotrile demarkaciju.

Prema Haradinajevim tvrdnjama, ta demarkacija odnosi se na Kulu i Čakor. On je ujedno zahvalio crnogorskom premijeru Dušku Markoviću "za konstruktivni prilog i izraženu volju za jačanje prijateljstva i saradnje".

RTK2 na srpskom jeziku sinoć je preneo da je Haradinaj o pitanju ponovnog razmatranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom razgovarao sa Markovićem.

"I tokom Samita zemalja Zapadnog Balkana u Poznanju sa premijerom Crne Gore potvrdili smo spremnost da komisije počnu s radom u optimalnom roku i da se uskoro otvori granični prelaz na Čakoru i Kuli. Zahvaljujem se mom kolegi Dušku Markoviću za konstruktivni prilog i izraženu volju za jačanje prijateljstva i saradnje između naše dve države", napisao je Haradinaj na ovoj društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haradinaj: Uskoro sastanak u vezi sa demarkacijom sa Crnom Gorom

Izvor: Danas, 09.Jul.2019

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će se "međudržavne komisije Kosova i Crne Gore uskoro sastati" da bi ponovo razmotrile demarkaciju u pravcu Kule i Čakora, preneo je RTK. Članak Haradinaj: Uskoro sastanak u vezi sa demarkacijom sa Crnom Gorom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.