HOROR KOD BELE CRKVE! Žena pronađena mrtva, mužu se u bolnici bore za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 13:53

HOROR KOD BELE CRKVE! Žena pronađena mrtva, mužu se u bolnici bore za život

Užasna tragedija u Južnom Banatu!

U mesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve danas je pronađeno telo žene u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju, piše lokalna Fejsbuk stranica Belocrkvanske novosti.

Prema prvim informacijama, sumnja se da se žena ugušila dimom iz peći za pelet.

- Lekari se bore za život njenog supruga, a sve okolnosti tragedije biće naknadno utvrđene - navodi se.

Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIMNJAK ISPUŠTAO UGLJEN-MONOKSID Novi detalji tragedije kod Bele Crkve: Žena preminula od trovanja, njen muž u kritičnom stanju

Izvor: Blic, 29.Nov.2023

Žena koja je pronađena mrtva u kući u Vračevom Gaju kod Bele Crkve najverovatnije je preminula od posledica trovanja ugljen-monoksiodom kojeg je propuštao dimnjak, saznaje nezvanično "Blic".

Nastavak na Blic...

ISPLIVALI DETALJI HORORA KOD BELE CRKVE! Čitavo selo priča o smrti komšinice: "Cela kuća im je obavijena policijskom trakom"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Prema nezvaničnim informacijama, Više tužilaštvo u Pančevu dalo je naredbu za obdukciju nastradale žene kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti...U mesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve pronađeno je telo žene u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.