HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Sandra ubola dečka u OKO iglom protiv besnila za psa - razlog je bizaran

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 14:34

HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Sandra ubola dečka u OKO iglom protiv besnila za psa - razlog je bizaran

Jeziva scena ostavila je policiju i sudiju u šoku!

U subotu je u Majamiju uhapšena žena zbog navodnog ubadanja svog dečka u oko injekcijom protiv besnila, jer je, kako tvrde policajci sa Floride, ranije tog dana gledao druge žene.

Sandra Himenez (44), prilikom hapšenja, optužena je za teško ubistvo u vezi s napadom koji, kako policija navodi, proizilazi iz dugotrajne svađe s njenim dečkom, izveštava NBC6.

Kada se par vratio kući, Himenezova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navodno skočila na svog dečka, koji je ležao na kauču u njihovom domu u Majamiju, i ubola ga u desni kapak injekcijom protiv besnila, koja je bila namenjena njihovim psima.

Nakon što je shvatila šta je učinila, napustila je mesto događaja, a žrtva je prevezena u bolnicu. Policija je ubrzo pozvana u bolnicu Džekson Memorial, gde su razgovarali sa žrtvom, koji je opisao svoje iskustvo.

When she was apprehended, Sandra Jimenez allegedly told police her boyfriend's injuries were self-inflicted (via @toofab)https://t.co/SA8j9P8Qj1

— TMZ (@TMZ) November 29, 2023

Policajci su kasnije pronašli Himenezovu kako spava u svom automobilu, nakon čega je uhapšena. Tokom ispitivanja, žena je navodno rekla policiji da su povrede njenog dečka nasta.

Himenezova se pojavila pred sudom u ponedeljak, gde je sudija utvrdio postojanje osnovane sumnje i naložio joj da se distancira od svog dečka, s kojim je bila osam godina.

Devojka ostaje zadržana u zatvoru Tarner Gilford Najt, gde joj je odobren branilac po službenoj dužnosti, uz pokriće od 7.500 dolara.

Nije jasno da li će par pokušati da obnovi svoj "prokleti" odnos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.