HAOS među gledaocima Zadruge! BESNI, POKREĆU PETICIJU, traže OVO od Mitrovića! Šta kažete na ovaj zahtev?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 12:59

HAOS među gledaocima Zadruge! BESNI, POKREĆU PETICIJU, traže OVO od Mitrovića! Šta kažete na ovaj zahtev?

Reakcije na sinoćnu emisiju "Zadruga - Narod pita".

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" jedan od gostiju bio je i novinar i bivši zadrugar Marko Đedović, što se određenom briju gledalaca i nije preterano svidelo. Neki su otišli dotle da predlože peticiju da se Đedović više ne pojavljuje u emisijama.

- Peticija da se Đedović više ne pojavljuje u "Narod pita". Lajkujte da bismo obavestili Mitrovića - glasi jedna od objava na Fejsbuk grupama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojima se okupljaju fanovi popularnog rijalitija.

Ovakvih objava bilo je više, a mnogi su ih podržali i lajkovima i komentarima.

- Večeras i Đedović u emisiji?  Pa, dokle, majku mu... a kukali smo zbog Miće prošle godine - istakao je jedan od članova Fejsbuk grupe.

Ipak, valja istaći da postoji i deo publike koji podržava Marka Đedovića, što je bilo očito baš u sinoćnoj emisiji, tokom koje se javilo više gledateljki koje su pohvalile njegovo ponašanje u rijalitiju, i njegovu pojavu i osobine u celini.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.