Građani Andrijevice odgovorili na provokaciju Srđana Kusovca: Postavili i odbranili trobojku, pa zapevali - Policijo braćo mila, ne slušajte više Mila (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Andrijevice odgovorili na provokaciju Srđana Kusovca: Postavili i odbranili trobojku, pa zapevali - "Policijo braćo mila, ne slušajte više Mila" (VIDEO)

U Andrijevici je to urađeno u nedelju, ali, to više ne može biti ponovljeno U utorak veče čim je na društvanim mrežama objavljeno da je Srđan Kusovac, savetnik premijera Duška Markovića i šef Vladinog Biroa za opdnose sa javnošću na svom Fejsbuk nalogu podelio fotografiju grupe momaka sa razvijenim transparentom na kome je pisalo: Na Cetinje nema šetnje, građani Andrijeviice su postavili na provodnicima iznad magistralnog puta u Ulotini i Pepićima srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << trobojku. -Nije dugo prošlo, a iz Plava su u Pepiće došle vatrogasne ekipe i patrole policije. Želeli su da skinu trobojku, što im naravno, nismo dozvolili. Lepo smo im objasnili da je to naše znamenje i da nema ni reči o njegovom skrnavljenju. U Andrijevici je to urađeno u nedelju, ali, to više ne može biti ponovljeno. Ovuda vijore zastave Albanije i da ne pričamo kakve sve ne, ali, država to ne vidi, kažu ljudi koji su u utorak posle 22 sata, posle podužeg natazanja na temperaturi od minus sedam stepeni, ispratili vatrogasce i policiju: Policijo braćo mila, ne slušajte više Mila. Potom su uglas zapevali: Ne damo svetinje...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Policijo, braćo mila ne slušajte više Mila" Građani Andrijevice odgovorili na provokaciju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020

Na Cetinje BIĆE šetnje..U utorak veče čim je na društvanim mrežama objavljeno da je Srđan Kusovac, savetnik premijera Duška Markovića i šef Vladinog Biroa za opdnose sa javnošću na svom Fejsbuk nalogu podelio fotografiju grupe momaka sa razvijenim transparentom na kome je pisalo: Na Cetinje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.