Građani Andrijevice odgovorili na provokaciju Srđana Kusovca: Postavili i odbranili trobojku, pa zapevali - Policijo braćo mila, ne slušajte više Mila (VIDEO)

M. S.

21. 01. 2020. u 23:12

U Andrijevici je to urađeno u nedelju, ali, to više ne može biti ponovljeno

Грађани Андријевице одговорили на провокацију Срђана Кусовца: Поставили и одбранили тробојку, па запевали - Полицијо браћо мила, не слушајте више Мила (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

U utorak veče čim je na društvanim mrežama objavljeno da je Srđan Kusovac, savetnik premijera Duška Markovića i šef Vladinog Biroa za opdnose sa javnošću na svom Fejsbuk nalogu podelio fotografiju grupe momaka sa razvijenim transparentom na kome je pisalo: Na Cetinje nema šetnje, građani Andrijeviice su postavili na provodnicima iznad magistralnog puta u Ulotini i Pepićima srpsku trobojku.


-Nije dugo prošlo, a iz Plava su u Pepiće došle vatrogasne ekipe i patrole policije. Želeli su da skinu trobojku, što im naravno, nismo dozvolili. Lepo smo im objasnili da je to naše znamenje i da nema ni reči o njegovom skrnavljenju. U Andrijevici je to urađeno u nedelju, ali, to više ne može biti ponovljeno. Ovuda vijore zastave Albanije i da ne pričamo kakve sve ne, ali, država to ne vidi, kažu ljudi koji su u utorak posle 22 sata, posle podužeg natazanja na temperaturi od minus sedam stepeni, ispratili vatrogasce i policiju: Policijo braćo mila, ne slušajte više Mila.


Potom su uglas zapevali: Ne damo svetinje...







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Драшко

23.01.2020. 16:36

Само напрјед до коначне побједе! Српска и Србија уз Народ Црне Горе!