Izvor: Blic, 21.Jan.2020, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENZIJE U CRNOJ GORI Neće biti litije na Cetinju? (FOTO)

Šef vladinog Biroa za odnose sa javnošću i savetnik premijera Duška Markovića Srđan Kusovac podelio je na svom Fejsbuk nalogu fotografiju na kojoj grupa momaka drži razvijen transparent na kojem piše "Na Cetinje nema šetnje".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Andrijevice odgovorili na provokaciju Srđana Kusovca: Postavili i odbranili trobojku, pa zapevali - "Policijo braćo mila, ne slušajte više Mila" (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020, 00:21

U Andrijevici je to urađeno u nedelju, ali, to više ne može biti ponovljeno U utorak veče čim je na društvanim mrežama objavljeno da je Srđan Kusovac, savetnik premijera Duška Markovića i šef Vladinog Biroa za opdnose sa javnošću na svom Fejsbuk nalogu podelio fotografiju...

Nastavak na Večernje novosti...

"Na Cetinje nema šetnje": Savetnik premijera Crne Gore preti vernicima SPC (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2020

Kusovac je poruku poslao kao odgovor na zakazan moleban i litiju koja će biti organizovani na Cetinju 23. januara kod Cetinjskog manastira Savetnik premijera Duška Markovića Srđan Kusovac podelio je na svom Fejsbuk nalogu fotografiju na kojoj grupa momaka drži razvijen transparent...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.