Facebook at Work konačno stigao kao Workplace

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Okt.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook at Work konačno stigao kao Workplace

Nako 18 mecesi testiranja, Facebook je lansirao Facebook Workplace — poznat kao Facebook for Work

Prvi put smo čuli o verziji Facebook društvene mreže namenjenoj poslovnim profesionalcima pre oko dve godine. U 2015. godini kompanija je potvrdila da radi na novoj platformi i poručila da je njen naziv Facebook at Work. Nova platforma je u fazi zatvorene bete >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << već 20 meseci, ali je sada zvanično pokrenuta. Međutim, kompanija je preimenovala Facebook at Work u – Workplace.

Workplace je sličan Facebook-u koga koristi više od milijardu korisnika svaki dan, jedino što su kod nove platforme odvojeni lični i poslovni nalozi. Ovo omogućava korisnicima Facebook-a da dele stvari sa kolegama, budu deo grupe i rade mnogo toga drugog bez bojazni da će lični i poslovni nalozi biti pomešani. Facebook je pokrenuo Workplace kao desktop i mobilnu aplikaciju zajedno sa sopstvenim News Feed-om.

Dodatne funkcije uključuju Live video, Reactions, Groups, Chat, video i pozivanje. Kako je Workplace namenjen poslovnim korisnicima, Facebook će za njega naplaćivati novac. Workplace će biti naplaćivan 3 dolara mesečno po korisniku za prvih 1000 korisnika i dva dolara mesečno za korisnike od 1000 do 10.000 a dolar za svakog korisnika preko tog broja.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

20 godina Ericsson inovacija u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Okt.2016, 11:45

Kompanija Ericsson, globalni lider u komunikacionim tehnologijama i servisima, obeležava 20 godina uspešnog poslovanja na tržištu Srbije..Kompanija Ericsson je uvela prvu mobilnu mrežu u Srbiji 1995. godine, a za njom je usledila implementacija prve 2G/GSM mreže 1996. godine, prve 3G mreže 2005....

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.