Eparhija omogućila direktan prenos vaskršnje liturgije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 23:46

Eparhija omogućila direktan prenos vaskršnje liturgije

Prenos je omogućen preko Fejsbuk naloga eparhije.

Eparhija raško-prizrenska će zbog trenutne epidemiološke situacije i nemogucnosti da vernici u velikom broju prisustvuju uskršnjim bogosluženjima, od ponoći omogućiti direktan prenos uskršnje liturgije, navodi se na Fejsbuk nalogu eparhije.

-Na ovaj način Eparhija, koliko je to u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnosti, pružiće priliku i utehu onima koji bi voleli da večeras budu na bogosluženju u svojim hramovima- piše na zvaničnom nalogu eparhije.

Vaskršnjem bogosluženju noćas prisustvuje direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koji je u dvodnevnoj poseti Kosovu, prenosi Kosovo onlajn.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.