Direktor Superlige: Nećemo kažnjavati Napredak zbog vređanja sudije na Fejsbuku

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Superlige: Nećemo kažnjavati Napredak zbog vređanja sudije na Fejsbuku

Fudbalski klub Napredak se na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku sarkastično zahvalio sudiji Zoranu Šegrtu, zbog spornih odluka koje je doneo tokom meča 4. kola Superlige Srbije, koji su Kruševljani igrali sa Partizanom.
Kvota u MaxBetu na trijumf Al Sada protiv Al Duhaila je 1.85.
Predstavnici klubova ne smeju da komentarišu suđenje, to automatski povlači kazne. Ipak, ovog puta Kruševljani >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << neće biti sankcionisani. To je za portal Maxbetsport potvrdio direktor takmičenja Superlige Srbije, Vladimir Bulatović.
– Bio sam na utakmici u Kruševcu, ali ne mogu da komentarišem suđenje. Za kažnjavanje je zadužena Disciplinska komisija, ali odmah mogu da vam kažem da protiv Napretka neće biti pokrenut postupak, dokle god se zvanično ne oglasi neko od predstavnika kluba. Ne kažnjavamo zbog objava na društvenim mrežama, jer je pitanje ko njih vodi i da li je on uopšte zaposlen u klubu – objasnio nam je Bulatović.
Podsetimo, u 45. minutu utakmice u nedelju je Đuro Zec izbio sam pred golmana Partizana Vladimira Stojkovića, pri rezultatu 2:1 za domaći tim. Pre nego što je vezista Napretka stigao da uputi šut, sa leđa mu je uklizao Strahinja Pavlović. Sudija Široki je procenio da je to bio start na loptu i pustio je da se igra nastavi.
Da je pokazao na belu tačku, to bi automatski povuklo i isključenje štopera Partizana, pošto je bio poslednji čovek u odbrani.
 Čestitke najboljem igraču gostiju, sudiji Širokom, na velikom bodu – napisano je, između ostalog, na Fejsbuk stranici Napretka.
ŽESTOKO Napredak udario po sudiji: Široki je najbolji igrač Partizana!


The post Direktor Superlige: Nećemo kažnjavati Napredak zbog vređanja sudije na Fejsbuku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.