Zašto EU ne reaguje?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zašto EU ne reaguje?"

Majka stradalog Davida Dragičevića zamolila za podršku kako bi apel za pomoć stigao do najviših zvaničnika EU, jer smatra da EU ignoriše dešavanja u BiH.

Suzana Radanović je pomoć zatražila na zvaničnoj stranici Fejsbuk grupe "Pravda za Davida", koja ima više od 260.000 članova, prenosi sarajevski Klix.

"S obzirom na izjave nekih evropskih zvaničnika o događajima u Banjaluci 25. decembra prošle godine, shvatam da je EU upoznata o situaciji. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želim da vas pitam zašto Evropska unija ne preduzima konkretne korake i pomogne ljudima u ovoj zemlji koji se bore za istinu i pravdu i ne reaguju dok se kršenje ljudskih prava i osnovnih sloboda u kontinuitetu odvija u srcu Evrope", navodi se u njenom pismu.

Kako je navela, ona namerava da pismo pošalje visokoj predstavnici Federiki Mogerini i komesaru za susedsku politiku i proširenje Johanesu Hanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.