Zapošljavanje novih radnika

Izvor: Akter, 23.Okt.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapošljavanje novih radnika

Zamenik šefa Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Oskar Benedikt i pomoćnici gradonačelnika Beograda Irena Vujović i Borko Milosavljević prisustvovali su danas primopredaji pet vozila za prikupljanje sirovina za reciklažu, čiju nabavku je sa 35.600 evra finansirala EU da bi obezbedila zaposlenje za 20 novih komunalnih radnika

Do sada je kroz projekat "EU podrška za zapošljavanje Roma" >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << već šest radnika iz grupe najosetljivijih stanovnika Beograda romske nacionalnosti dobilo posao i započelo rad u različitim pogonima Gradske čistoće.

Jedna od glavnih evropskih vrednosti je pomaganje najugroženijima, pa je EU podržala inicijativu Grada Beograda i Gradske čistoće da omoguće novi početak ovim pripadnicima romske zajednice, rekao je Benedikt.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Nova vozila "Gradskoj čistoći" od EU, 20 novih radnika

Izvor: Blic, 23.Okt.2015

Pet novih vozila za sakupljanje sirovina za reciklažu uručeno je danas Javnom komunalnom preduzeću "Gradska čistoća", čiju je nabavku finansirala Evropska unija da bi obezbedila zaposlenje za 20 novih komunalnih radnika, u okviru njenog projekta "Podrška zapošljavanju Roma"...Primopredaji kamiona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.