Zaplena ruske imovine u Belgiji - pljačka usred bela dana

Izvor: Vostok.rs, 29.Jun.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena ruske imovine u Belgiji - pljačka usred bela dana

29.06.2015. -

Predsednik Državne dume Sergej Nariškin izjavio je da zaplena ruske imovine i računa u inostranstvu predstavlja „pljačku usred bela dana“.

„Radi se apsolutno beskoristan posao — zaplena ruske imovine. To je pljačka usred bela dana, urađena tako grubo, nespretno i provokativno da je dovela do konfuzije i u redovima EU“, kaže se u članku Nariškina, objavljenom u „Rosijskoj gazeti“.

Pomoćnik predsednik Rusije Andrej Belousov >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ranije je izjavio da Rusija može preduzeti recipročne mere prema evropskim kompanijama, ako se nastavi blokiranje ruskih računa u EU.

Sredinom juna Austrija, Belgija i Francuska zaplenile su rusku državnu imovinu. Između ostalog, blokirani su računi državnih struktura Rusije.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Predsednik ruske Dume: Evropskoj uniji sledi krah ako se ništa ne promeni

Izvor: Blic, 29.Jun.2015

Ako se ništa ne promeni, EU očekuje krah i nikakve reforme je neće spasiti, ocenio je predsednik ruske Državne dume Sergej Nariškin..."Uveren sam da EU, ako se ništa ne promeni, očekuje krah. I nikakve nove reforme neće je spasiti, jer će svako razumno rešenje ponovo nailaziti na otpor činovnika-marioneta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.