Zamjenici ambasadora zemalja EU u posjeti Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 26.Maj.2022, 14:49

Zamjenici ambasadora zemalja EU u posjeti Novom Pazaru

U posjeti Novom Pazaru boravi zamjenica šefa Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, Mateja Norčić-Štamcar, i još 15 zamjenika i zamjenica ambasadora evropskih država. Delegacija zemalja EU najprije će se sastati sa rukovodstvom Grada a potom će posjetiti projekte realizovane na lokalnom nivou koje finansira Evropska unija, a koji doprinose boljem kvalitetu života građana kroz unapređenje infrastrukture i konkurentnosti lokalnih privreda. The post Zamjenici ambasadora zemalja EU u posjeti Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamenica šefa Delegacije EU u Srbiji: Novi Pazar važan Evropskoj uniji

Izvor: Danas, 26.Maj.2022

Zamenica šefa Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Mateja Norčić Štamcar izjavila je danas u Novom Pazaru da je EU najveći donator i strani investitor u tom gradu, čime pokazuje da joj je ovaj deo Srbije veoma važan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.