Za status potrebno još rezultata

Izvor: RTV Pink, 18.Feb.2012, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za status potrebno još rezultata

Dežer: Potrebno još rezultata za status. . . Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da Beograd i Priština moraju da se dogovore o formulaciji u vezi s predstavljanjem Kosova na regionalnim skupovima, koja će biti u skladu sa njihovim pozicijama, ali i prihvatljiva za sve članice EU.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dežer: Potrebno još rezultata za status kandidata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2012

BEOGRAD -..Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da Beograd i Priština moraju da se dogovore o formulaciji u vezi s predstavljanjem Kosova na regionalnim skupovima, koja će biti u skladu sa njihovim pozicijama, ali i prihvatljiva za sve članice EU..."Unija deluje kao posrednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.