Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 23:21

ZNAČAJNA PODRŠKA PREDSEDNIKU U EVROPI: Vučić se u Briselu sastao sa NAJZNAČAJNIJIM liderima EU! "Razgovarali smo o svim važnim pitanjima" (FOTO)

Predsednik je naglasio da neke teme razgovora ne može da otkriva
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu, gde je učestvovao na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji, s brojnim evropskim zvaničnicima.
Vučić je, između ostalih, razgovarao i sa Emanuelom Makronom, predsednikom Francuske, Viktorom Orbanom, premijerom Mađarske, Ursulom fon der Lajen, predsednicom Evropske komisije, Donaldom Tuskom, poljskim premijerom, Robertom Ficom, predsednikom vlade Slovačke, i drugima.
- Razgovarao sam dugo sa Ursulom o svim važnim pitanjima. S Makronom o geostrateškim i geopolitičkim pitanjima, dogovorili smo se o skorom susretu u Parizu. Tuska sam pozvao u Beograd. Razgovarao...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.