ZELENO SVETLO IZ EVROPE: Ursula fon der Lajen istakla da će Unija podržati veliki infrastrukturni projekat u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 12:29

ZELENO SVETLO IZ EVROPE: Ursula fon der Lajen istakla da će Unija podržati veliki infrastrukturni projekat u Srbiji

Ursula fon der Lajen je nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem izjavila da je EU spremna da podrži izgradnju pruge od Beograda do Severne Makedonije

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se u Briselu sa predsednicom Evropske komisije, Ursulom fon der Lajen.

Sastanak dvoje najviših zvaničnika Srbije i EU održan je u zgradi Berlamon, sedištu Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komisije.

Der Lajen je nakon sastanka sa Vučićem istakla da je Unija spremna da podrži izgradnju pruge od Beograda do Severne Makedonije.

Nakon razgovora sa predsednicom Evropske komisije, predsednik Srbije se sastao sa komesarom za pšroširenje EU, Oliverom Varhejijem , a zatim će imati i radni ručak sa potpredsednikom Evropske komisije i šefom diplomatije EU, Žospeom Boreljom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.