Z. Mihajlović: Pokret Uvek za Srbiju sigurno mesto na koje mogu da dođu svi koji zele Srbiju u EU

Izvor: Beta Video, 08.Nov.2023, 14:05

Z. Mihajlović: Pokret `Uvek za Srbiju` sigurno mesto na koje mogu da dođu svi koji zele Srbiju u EU

BEOGRAD - ``Pokret koji smo osnovali je sasvim sigurno mesto na koje mogu da dođu svi koji zele Srbiju u EU, Srbiju koja će imati tesne veze sa demokratskim društvima, Srbiju koja neće zavisiti od volje jedne porodice koja vodi državu``, rekla je predsednica pokreta ``Uvek za Srbiju`` Zorana Mihajlović. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Pokret Zorane Mihajlović ne izlazi na izbore

Izvor: Blic, 08.Nov.2023

Osnivačica pokreta "Uvek za Srbiju" i bivša ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je taj pokret osnovan kao mesto u koje mogu da dođu svi građani Srbije koji žele da zemlja bude deo Evropske unije i koji ne žele da država zavisi "od volje jedne porodice".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.