WoT  Team Swift izbačen iz daljeg toka WGL takmičenja!

Izvor: B92, 01.Feb.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WoT " Team Swift izbačen iz daljeg toka WGL takmičenja!

Kako saznajemo Team Swift, jedna od 8 ekipa WGL EU lige izbačen je iz daljeg toka takmičenja zbog toga što je otkriveno da je neko drugi igrao na takmičarskom nalogu jednog od članova tima tokom zvaničnih mečeva!

U odeljku 6.3.2. Pravilnika se govori se o zabrani neregistovanih igrača da igraju na takmičarskom nalogu članova ligaških ekipa.

Team Swift je prekršio ovo pravilo i za kaznu dobiće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ban koji stupa na snagu odmah. Svi prethodni mečevi ove ekipe biće izbrisani iz evidencije, samim tim i bodovi koje su drugi timovi dobili iz međusubnih okršaja biće anulirani. Zabrana takmičenja Swift-u važiće i celokupnu sledeću sezonu, što znači da će sigurno propustiti Sezonu I i II 2017/2018. godine.

Novi raspored mečeva i poredak ostalih 7 ekipa možete pogledati ovde.

Izvor: KlanRUR.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.