Sreda, 01.02.2017.

20:09

WoT – Team Swift izbačen iz daljeg toka WGL takmičenja!

Kako saznajemo Team Swift, jedna od 8 ekipa WGL EU lige izbačen je iz daljeg toka takmičenja zbog toga što je otkriveno da je neko drugi igrao na takmičarskom nalogu jednog od članova tima tokom zvaničnih mečeva!

Izvor: Klanrur.rs, Dimitrije Stankov

WoT – Team Swift izbačen iz daljeg toka WGL takmičenja!
Foto: Klanrur.rs

U odeljku 6.3.2. Pravilnika se govori se o zabrani neregistovanih igrača da igraju na takmičarskom nalogu članova ligaških ekipa. Naime za igranje u Zlatnoj WGL ligi svaki prijavljeni takmičar dobija poseban nalog na kome se nalaze sva vozila u igri koji mora koristiti za takmičenje. U ovom slučaju je otkriveno da je neki neregistrovan igrač igrao na nalogu jednog od članova tima Swift zvanične mečeve što je u potpunosti u suprotnosti s pravilima.

Team Swift je prekršio ovo pravilo i za kaznu dobiće ban koji stupa na snagu odmah. Svi prethodni mečevi ove ekipe biće izbrisani iz evidencije, samim tim i bodovi koje su drugi timovi dobili iz međusubnih okršaja biće anulirani. Zabrana takmičenja Swift-u važiće i celokupnu sledeću sezonu, što znači da će sigurno propustiti Sezonu I i II 2017/2018. godine.

Novi raspored mečeva i poredak ostalih 7 ekipa možete pogledati ovde.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: