Izvor: Danas, 02.Dec.2022, 15:20

Vučić za vikend odlučuje o odlasku na samit EU-Zapadni Balkan u Tirani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tokom vikenda odlučiti o odlasku u Tiranu, na samit EU - Zapadni Balkan. Posle sastanka sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore Oliverom Varheljijem, Vučić je rekao da mu je Varhelji rekao: "Aleksandre moraš da prisustvuješ i kažeš pred 27 njih šta misliš".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obrti u izjavama predsednika: Od „neću“ ići u Tiranu do Varhelji kaže „Aleksandre moraš da prisustvuješ“

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 1. decembra u četvrtak uveče, u dramatičnoj telefonskoj izjavi za TV Pink, koju je potom objavila i TV Hepi, da neće ići na samit EU-Zapadni Balkan koji se održava 5. i 6. decembra u Tirani, da bi 2. decembra na zajedničkoj konferenciji za novinare...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.