Vučić uskoro sa Putinom i Medvedevom!

Izvor: Press, 15.Jun.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić uskoro sa Putinom i Medvedevom!

Vučić je gostujući na TV Prva rekao da Srbija ima dobre odnose sa Rusijom i da želi da bude članica EU i najbolje odnose sa Nemačkom, uz ocenu da je to odgovorna politika, korisna za našu zemlju.

"Kada neko drugi dođe na vlast može to da menja" rekao je Vučić.

Kako je naveo sa Putinom i Medvedevom želi da razgovara o Petrohemiji, Azotari, ali i ceni gasa.

On je rekao da ne razume draštičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << razliku u ceni od prvog do drugog ventila. 

Na pitanje kako je moguće da je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko boravio u Beogradu iako se Srbija krajem mandata vlade Mirka Cvetkovića pridružila sankcijama koje je EU uvela Belorusiji Vučić nije imao odgovor, jer, kako je rekao, ne može da izmišlja "lažne i glupe odgovore", iako je Belorusija Srbiji prijateljska zemlja. 

"Nemam ništa o tome da vam kažem. Nije me na tu temu ništa pitala Angela Merkel, a razumeo bih i ćutao bih da me je pitala", rekao je Vučić. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić uskoro sa Putinom i Medvedevom

Izvor: BKTV News, 15.Jun.2014

Premijer Aleksandar Vučih očekuje da će se tokom leta sresti sa predsednikom i premijerom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i Dimitrijem Medvedevom i naveo da se Srbija pokazala kao iskreni prijatelj Rusiji i da nije uvela sankcije toj zemlji.. . Vučić je gostujući na TV Prva rekao da Srbija...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.