Izvor: Danas, 05.Okt.2022, 19:52

Vučić sutra na Samitu u Pragu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Samitu u Pragu na kojem će se razgovarati o inicijativi za uspostavljanje Evropske političke zajednice, kao platforme za dijalog postojećih članica Evropske unije i onih koje tome teže, saopštio je danas kabinet predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ SUTRA NA SAMITU U PRAGU Planirani susreti sa Makronom, Šolcom, Zemanom i Fon der Lajen, NA STOLU teme o energetici, ekonomiji i klimatskim pitanjima

Izvor: Blic, 05.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Samitu u Pragu na kojem će biti razgovarano o inicijativi za uspostavljanje Evropske političke zajednice kao platforme za dijalog postojećih članica EU i onih zemalja koje tome teže.

Nastavak na Blic...

VUČIĆ O LOBIRANJU HRVATSKE: Rade to što rade od 1941. godine do danas - ništa se tu nije promenilo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 13:51

Po dolasku u Praški zamak Vučić je odgovarao na pitanja novinara o insistiranju Hrvatske da Srbiji bude zabranjen transport ruske nafte preko naftovoda Janaf...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas učestvuje na Samitu EU u Pragu na kojem će se razgovarati o inicijativi za uspostavljanje Evropske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.