Vučić se sastao sa ambasadorima povodom odluke Prištine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa ambasadorima povodom odluke Prištine

Povodom odluke vlasti u Prištini da uvedu carinu od 100 odsto na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u sredu popodne u Beogradu sa ambasadorima Kine i Rusije, Li Mančangom i Aleksandrom Čepurinom. Nakon tog, usledio je sastanak Vučića sa ambasadorima EU i Kvinte (SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Italije) - Semom Fabricijem, Kajlom Skatom, Denisom Kifom, Tomasom Šibom, Federikom Mondolonijem i Karlom Lo Košom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Kvinta i EU da ukažu Prištini na neprihvatljive poteze

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je izrazio očekivanje da će zemlje Kvinte i Evropska komisija ukazati Prištini na "neprihvatljivost jednostranih poteza", kojim rizikuju eskalaciju sukoba i dovode u opasnost mir i stabilnost u regionu. Vučić je na sastanku u Beogradu sa ambasadorima...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.