Izvor: RTS, 30.Sep.2022, 12:23

Vučić s Bilčikom: Srbija na evropskom putu, ali kao nezavisna zemlja

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i članom Delegacije Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Evropskoj uniji Matjažom Nemecom.
"Imao sam otvoren i iskren razgovor sa Vladimirom Bilčikom i Matjažom Nemecom o svim važnim i teškim pitanjima, oko kojih nismo uvek saglasni, a poslanici Evropskog parlamenta su me obavestili o raspoloženju u Briselu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u pitanju politika naše zemlje", napisao je Vučić na Instagramu profilu Budućnost Srbije.

Naveo je da je ponovio dobro poznate pozicije Srbije u pogledu brojnih izazova koji stoje ne samo pred našom zemljom, već i pred celim regionom i EU, ali i u globalnoj političkoj areni.
"Srbija ostaje na putu EU, ali kao nezavisna i suverena zemlja koja sama donosi odluke koje se tiču njenih državnih i nacionalnih interesa", istakao je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić s Bilčikom: Srbija na EU putu, ali kao nezavisna zemlja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022

BEOGRAD – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i članom Delegacije Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Evropskoj uniji Matjažom Nemecom.   View this post on Instagram   A post...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Izvestilac EP Bilčik sa Vučićem o EU integracijama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je 30. septembra sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i članom Delegacije Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Evropskoj uniji Matjažom Nemecom. Vučić je na svom Instagram nalogu napisao da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.