Vučić i Hill saglasni da sve napore treba usmeriti na dijalog pod okriljem EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2022, 13:36

Vučić i Hill saglasni da sve napore treba usmeriti na dijalog pod okriljem EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil (Christopher Hill) saglasili su se da sve napore treba usmeriti na dijalog Beograda i Prištine pod okriljem Evropske unije, saopštila je pres služba predsednika Srbije 23. maja, nakon sastanka Vučića i Hila. "Razgovor je jedini pravi put za rešavanje otvorenih pitanja, kao i za postizanje održivog dogovora", saopštilo je Predsedništvo Srbije. Ambasador Hil je, navodi se u saopštenju, istakao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić i Hil nisu razgovarali o Putinu

Izvor: Danas, 23.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil nisu danas razgovarali o predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu sa kojim bi Vučić trebalo da razgovara krajem ove nedelje. To je Danasu rečeno u kabinetu predsednika Vučića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.