Vučić: Ulagaćemo mnogo više VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 18:33

Vučić: Ulagaćemo mnogo više VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je "EU nedelji mogućnosti" koja se održava u MTS dvorani.

Predsednik Vučić se zahvalio ambasadoru Evrope unije u Srbiji Emanuelu Žiofreu na podršci, na novcu koji su izdvojili za razvoj inovativne tehnologije i nauke u Srbiji.

"Hvala svima koji vide gde je budućnost Srbije. Hvala na izdvojenom novcu", rekao je Vučić.

"Dobili smo organizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << specijalizovanog EXPO 2027. godine, sad nam predstoji dosta posla u naredne 4 godine, i moramo da budemo spremni da Beograd i Srbiju predstavili na najbolji mogući način, a to možemo samo uz vašu pomoć i podršku", kaže predsednik.

On je istakao da Srbija neće stati sa daljim ulaganjima.

"Mi ćemo uz ono malo što smo ulagali do sada, ulagati mnogo više u budućnosti", rekao je Vučić.

Manifestacija EU nedelja mogućnosti biće održana od 21. juna do 26. juna u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, kada će biti organizovano više od 120 informativnih sesija i panela.

Sesije i debate obuhvatiće različite oblasti - ekonomiju i biznis, obrazovanje, mlade i sport, kulturu, medije i civilno društvo, lokalni razvoj i zelenu tranziciju, poljoprivredu, saopšteno je iz EU info mreže.

Biće predstavljene brojne mogućnosti za preduzetnike, privrednike, poljoprivrednike, studente, učenike, nastavnike, inovatore, institucije, lokalne samouprave, medije udruženja građana i druge organizacije.

EU nedelju mogućnosti partnerski organizuju Delegacija EU u Srbiji i Vlada Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREDSEDNIK U MTS DVORANI: Vučić i Žiofre otvorili panel "EU nedelja mogućnosti" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

EU nedelja mogućnosti (21-26. jun) je jedinstvena prilika za sve što ljude zanima o dostupnim fondovima...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se zajedno sa ambasadorom Evrope unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom nalazi na održavanju "EU nedelja mogućnosti" u MTS dvorani...Prisutnima se prvi obratio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.