Izvor: Beta, 21.Apr.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ugovor o prodaji Železari biće objavljen danas ili narednih dana

Ugovor o prodaji Železare Smederevo kineskoj kompaniji Hestil biće objavljen danas ili narednih dana."Ugovor će biti objavljen danas ili sutra, pekosutra. Važniji od ugovora je biznis plan koji će biti potpisan 20. maja", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu posle radnog ručka sa bivšim kancelarom nemačke Gerhardom Šrederom.Premijer je kazao da očekuje da će Brisel dati "punu podršku" ugovoru Vlade Srbije sa kineskim Hestilom.Po pravilima EU, zabranjena je državna pomoć čeličanama.Vlada Srbije je 18. aprila potpisala ugovor sa Hestilom o prodaji imovine Železare Smederevo po ceni od 46 miliona evra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen ugovor o prodaji Železare Smederevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2016

Ugovor o prodaji Železare Smederevo objavljen je večeras na sajtu Ministarstva privrede, tri dana nakon što je Vlada Srbije potpisala taj dokument sa rukovodstvom kineskog Hestila...Taj dokument je resorni ministar Željko Sertić potpisao u ponedeljak sa predsednikom Hestila Ju Jongom, a večeras...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.