Vučić: Sankcije Srbiji nemaju prolaz na Evropskom savetu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2023, 20:03

Vučić: Sankcije Srbiji nemaju prolaz na Evropskom savetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su neke države Evropske unije (EU) tražile da se uvedu sankcije Srbiji zbog događaja u Banjskoj ali da to nije prošlo na Evropskom savetu. "Bili su pokušaji nekih iz našeg okruženja da govore o merama protiv Srbije, ali to nije moglo da prođe na Evropskom savetu. Zahvalan sam svima koji su očuvali međunarodno pravo i koji su time čuvali i regionalnu stabilnost na Zapadnom Balkanu“, rekao je Vučić 27. oktobra u gostovanju na beogradskoj...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Neke zemlje iz okruženja su tražile sankcije za Srbiju

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su neke zemlje iz okruženja danas tražile da se uvedu sankcije Srbiji zbog događaja u Banjskoj.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.