Vučić: Ne menjamo format dijaloga sa Prištinom

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne menjamo format dijaloga sa Prištinom

Dijalog sa Prištinom vodi se pod patronatom Evropske unije, ona je za nas posrednik i ne mislimo da menjamo bilo kakav format razgovora, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je, komentarišući pisanje mdija da je moguće uključenje u pregovore Nemačke i SAD, na konferenciji za novinare rekao da, ako velike sile budu tražile to, "onda će sve velike sile biti uključene".

Ne mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je to u ovom trenutku u igri, istakao je Vučić.

"Uvek je dobro imati konsultacije s Amerikancima, Nemcima, Rusima, Kinezima... Važna pitanja zamrznutih konflikata ne mogu se rešavati bez znanja važnih faktora, ali oni koji su direktno uključeni u dijalog u ovom trenutku je EU", rekao je Vučić na konferenciji za novinare posle susreta sa predstavnicima RS.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.