Vučić: Na putu ka EU, prijateljski odnosi sa Rusijom

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Na putu ka EU, prijateljski odnosi sa Rusijom

STARA PAZOVA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija na putu ka Evropskoj uniji i da će zadržati dobre i prijateljske odnose sa Ruskom Federacijom.

Upitan da prokomentariše izjave hrvatskih zvaničnika da povratak lidera SRS Vojislava Šešelja može da ugrozi put Srbije u EU i stabilnost u regionu, Vučić je odgovorio:

"Ne mešam se u dnevno političke stvari. Srbija je na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ka Evropskoj uniji i Srbija će zadržati dobre i prijateljske odnose sa Ruskom Federacijom i tačka".

Vučić je danas u Staroj Pazovi prisustvovao otvaranju modernog distributivnog centra kompanije Delez Srbija površine 70.000 metara kvadratnih, u koji je uloženo 50 miliona evra, a posao će dobiti još 750 radnika, od kojih 400 do kraja ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vučić: Hrvatske izjave o Šešelju su produkt dnevne politike

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2014

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su izjave zvaničnika Hrvatske da povratak lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u Srbiju "može ugroziti put Srbije ka EU i bezbjednost u regionu" produkt dnevne politike i da se on u to ne miješa...Vučić je rekao novinarima u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.