Vučić: Dolazak Folksvagena podigao bi BDP za 12 odsto, u igri i lokacija u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dolazak Folksvagena podigao bi BDP za 12 odsto, u igri i lokacija u Vojvodini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da bi dolazak Folksvagena u našu zemlju podigao bruto domaći proizvod Srbije za 12 odsto. Ako bi Folksvagen došao, sa izvozom od četiri milijarde i šesto miliona evra, to bi bilo 12 posto uvećanje BDP-a. Time u jednoj godini, nekumulativnim sabiranjem, stižete pojedine zemlje za deset - deset i po godina, pošto će sad prosečna stopa u EU iznositi 1,1 odsto, rekao je Vučić u emisiji Bez ustručavanja na Jutjub kanalu Bez Cenzure.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ: Dolazak Folskvagena podigao bi BDP za 12 odsto

Izvor: Blic, 04.Apr.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da bi dolazak Folksvagena (VW) u našu zemlju podigao bruto domaći proizvod Srbije za 12 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.