Izvor: S media, 22.Jan.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Do juna datum za početak pregovora o pristupanju EU

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su realni izgledi da Srbija do juna dobije datum za početak pregovora o pristupanju Evropskoj uniji i da na te pregovore ne utiče uklanjanje spomenika OVPBM u Preševu.

Vučić je rekao da datum početka pregovora o pristupanju EU nema veze sa spomenikom u Preševu.

"Danas sam razgovarao s britanskim ambasadorom (Majklom) Devenportom. Važno je da nastavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << unutrašnje reforme, borbu protiv korupcije i kriminala, kao i dijalog sa Prištinom", rekao je sinoć Vučić.



On je dodao da, ukoliko sve to bude uspešno, postoje realni izgledi da Srbija datum za otpočinjanje pregovora dobije do juna.


(Tanjug)

Foto:Beta\Vladimir Milovanović/AV)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Potpredsednik vlade: Do juna datum za početak pregovora

Izvor: Kurir, 22.Jan.2013

Vučić je rekao da datum početka pregovora o pristupanju EU nema veze sa spomenikom u Preševu..BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su realni izgledi da Srbija do juna dobije datum za početak pregovora o pristupanju Evropskoj uniji i da na te pregovore ne utiče...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.