Vučić: Članstvo u EU 2020. teško, ali ostvarljivo

Izvor: Press, 29.Dec.2013, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Članstvo u EU 2020. teško, ali ostvarljivo

Vučić je u emisiji Teška reč na TV Pink rekao da je moguć završetak pregovora za šest godina i punopravno članstvo u Uniji, ukoliko sprovedemo reforme.
Otvaranje pregovora sa EU je, po njegovom mišljenju, jedan od najvažnijih uspeha postignutih 2013. godine.
Očekujem još problema na putu u EU, ali je taj put jasan, rekao je Vučić.
On je rekao da se Srbija u spoljnoj politici pokazala kao ozbiljan partner i da ima kao nikad u novijoj istoriji dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odnose sa Rusijom, Amerikom kao i Kinom.
Vucić je rekao da otvaranje pregovora sa EU nije bilo lako, da su tome prethodili teški pregovori i da su veliku ulogu u tome imali predsednik Srbije Tomislav Nikolić i vlada, s premijerom Ivicom Dačićem na čelu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Krajem 2014. će se živeti bolje

Izvor: Press, 29.Dec.2013

"Već krajem 2014. ljudi će videti svetlo na kraju tunela i počeće lakše da žive", uveren je Vučić.. On je ukazao da će prvih šet meseci 2014 "biti jako teški":. "Reforma javnog sektora će biti užasno teška, završavanje problema preduzeća u restrukturiranju, donošenje brojnih zakona..ali,...

Nastavak na Press...

Vučić: Članstvo 2020. teško, ali ostvarljivo

Izvor: Press, 30.Dec.2013, 10:59

Vučić je u emisiji Teška reč na tv Pink rekao da je moguć završetak pregovora za šest godina i punopravno članstvo u Uniji, ukoliko sprovedemo reforme... Otvaranje pregovora sa EU je, po njegovom mišljenju, jedan od najvažnijih uspeha postignutih 2013. godine... Očekujem još problema na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.