Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 22:07

Vučević se sastao sa delegacijom Senata SAD i senatorima Krisom Marfijem i Garijem Pitersom

Ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa delegacijom Senata Sjedinjenih Američkih Država i senatorima Krisom Marfijem i Garijem Pitersom, koji su u poseti regionu Zapadnog Balkana. Tokom razgovora o regionalnoj bezbednosti, Vučević je ukazao na konstantan izostanak spremnosti predstavnika privremenih institucija samouprave u Prištini za razgovore po pitanju formiranja Zajednice srpskih opština, obaveze koju je prištinska strana prihvatila još 2015. godine, a čiji je garant Evropska unija.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučević sa američkim senatorima o Kosovu, Ukrajini i jačanju partnerstva

Izvor: Beta, 24.Maj.2023

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević razgovarao je danas u Beogradu sa članovima delegacije Senata SAD o dijalogu sa Prištinom, spoljnoj politici i jačanju partnerstva dve države.Na sastanku sa senatorima Krisom Marfijem i Garijem Pitersom, koji su na turneji po Zapadnom Balkanu, Vučević je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.