Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2024, 16:27

Vlahović: Srbija treba da radi na reafirmaciji strateškog cilja - puta ka EU

Srbija će u narednom periodu morati da radi na reafirmaciji svog strateškog cilja, a to je put ka Evropskoj uniji, izjavio je predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović predstavljajući zaključke ovogodišnjeg 31. Kopaonik biznis foruma (KBF) koji se danas završava na Kopaoniku.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlahović: Srbiji treba odgovorna fiskalna politika i reforma javnih preduzeća

Izvor: Danas, 06.Mar.2024

Srbija treba da nastavi sa monetarnom politkom koja je uspela da obuzda inflaciju i da ima odgovornu fiskalnu politiku koja će pre svega unaprediti efikasnost upravljanja kapitalnim projektima, rekao je danas na zatvaranju Kopaonik biznis foruma predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.